29 Mar
29Mar

IRÁNYTŰ: Önismereti tréning nőknek!


A kifejezetten nők számára összeállított, gyakorlatorientált tréning egy kiscsoportos, támogató közegben zajlik. Az önismereti gyakorlatok által lehetőséged lesz feltérképezni a saját belső erőforrásaidat, melyek segítségével a saját értékrended mentén fogsz tudni dolgozni az általad kitűzött személyes és szakmai célok megvalósításán. A magánéletedbe és a munkádba is beilleszthető praktikus eszközöket fogunk neked átadni, ezzel megtámogatva személyes fejlődésedet.

𝐀 𝟒 𝐧𝐚𝐩𝐨𝐬, 𝟐𝟒 ó𝐫á𝐬 𝐭𝐫é𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐝á𝐭𝐮𝐦𝐚𝐢 (𝐦𝐢𝐧𝐝𝐢𝐠 𝐯𝐚𝐬á𝐫𝐧𝐚𝐩 10.00-17.00 óráig):

2024. április 28.

2024. május 12.

2024. május 26.

2024. június 16.

𝙈𝙞 𝙩ö𝙧𝙩é𝙣𝙞𝙠 𝙖 𝙩𝙧é𝙣𝙞𝙣𝙜𝙣𝙖𝙥𝙤𝙠𝙤𝙣?

Egy min. 8, max. 12 fős csoportban fogunk dolgozni. Minimális elméleti oktatás mellett, min. 80%-ban gyakorlati feladatok által utat mutatunk neked önmagad megismeréséhez.

𝙆𝙞𝙠 𝙫𝙚𝙯𝙚𝙩𝙞𝙠 𝙖 𝙥𝙧𝙤𝙜𝙧𝙖𝙢𝙤𝙩?

𝘾𝙨𝙞𝙠𝙞 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙯𝙩𝙞𝙣𝙖, személyiségfejlesztő tréner, Gestalt és tranzakcióanalízis alapokkal dolgozó coach, KKV ügyvezetőE-mail: hello@krisztinacsiki.com

𝙃𝙚𝙣𝙣𝙚𝙡 É𝙫𝙖, tréner, mentálhigiénés szakember, diplomás mediátor, coachE-mail: info@henneleva.hu

𝙏𝙧é𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙝𝙚𝙡𝙮𝙨𝙯í𝙣𝙚: KUBIK coworking, Jászai Mari tér 5-6., 1137 Budapest

𝙅𝙚𝙡𝙚𝙣𝙩𝙠𝙚𝙯é𝙨𝙞 𝙝𝙖𝙩á𝙧𝙞𝙙ő: 2024. á𝙥𝙧𝙞𝙡𝙞𝙨 20.
A tréningre történő regisztrációhoz kérünk, hogy vedd fel a kapcsolatot velünk írásban vagy telefonon. A jelentkezés akkor válik véglegessé, amikor átutalod a részünkre a regisztrációs díjat, ami a tréning teljes összegének a 25%-a. 
A tréning ára: bruttó 98.000 forint /fő.

Regisztrációs díj: bruttó 24.500 forint.


A tréning ára tartalmazza:

-a terem bérleti díját-a teljes képzés anyagát

-munkalapokat, átadott prezentációkat, munkafüzetet

-a gyakorlatok elvégzéséhez szükséges eszközöket

-nassolnivalókat, kávét, vizet


Egyik általunk alkalmazott módszer sem helyettesítik a pszichoterápiát ill. egyéb pszichoanalitikus és más orvosi gyógyító módszereket. A bemutatott és átadott tréneri, coach- és mentálhigiénés eszközök, módszerek személyiségfejlesztő és önismeretfejlesztő célzatúak.